ATEX portofoons

Als toonaangevende specialist in ATEX-portofoons, presenteert SMELT Europe een uitgebreid assortiment van deze essentiële apparaten, geschikt voor gebruik in potentieel explosieve omgevingen. Ons ATEX-assortiment omvat gerenommeerde merken zoals Motorola, Kenwood, Hytera en Icom, en biedt oplossingen voor zowel analoge, digitale als TETRA-communicatietechnieken. Lees meer

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

14 producten

per pagina

14 producten

per pagina
Portofoons huren begint bij SMELT

Enkel tijdelijk portofoons nodig?
Kies slim, kies voor huren!

Huren of Leasen van portofoons

Onze ATEX-gecertificeerde portofoons, met modellen zoals de Motorola DP4401Ex en DP4801Ex, Kenwood's NX-230EX en NX-330Ex, en Icom's IC-F3202DEX en IC-F4202DEX, zijn ontwikkeld om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in kritieke industrieën zoals petrochemie, olie- en gaswinning, chemische verwerking en mijnbouw. We bieden ook geavanceerde ATEX TETRA-portofoons, waaronder de Motorola MTP8500Ex en MTP8550Ex, en de Hytera HP795Ex en PT790Ex, die uitblinken in zowel prestatie als veiligheid.

Essentieel voor Risicovolle Sectoren

ATEX-portofoons zijn specifiek ontworpen voor gebruik in potentieel explosieve omgevingen. Ze zijn onmisbaar voor:

  • Olie- en gaswinning: Waar explosieve gassen en dampen een constant risico vormen.
  • Chemische Verwerking: Waar de veilige hantering van gevaarlijke stoffen cruciaal is.
  • Mijnbouw: Waar stofexplosies en andere gevaarlijke omstandigheden kunnen voorkomen.

Met functies zoals mandown-alarmering en lone worker-ondersteuning, geavanceerde communicatietechnieken en noodoproepmogelijkheden, zijn onze ATEX-portofoons ontworpen om te presteren onder de meest uitdagende omstandigheden.

Deskundig Advies en Gepersonaliseerde Service

Bij SMELT Europe begrijpen we dat elke sector zijn eigen unieke uitdagingen heeft. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste ATEX-portofoon voor uw specifieke situatie, of het nu gaat om dagelijks gebruik of een gespecialiseerd apparaat voor complexe scenario's. Voor veilige en betrouwbare communicatie in risicovolle omgevingen, vertrouw op de ATEX- portofoons van SMELT Europe. Bezoek onze productpagina's voor meer informatie of neem direct contact op voor deskundig advies. Verzeker vandaag nog de veiligheid van uw team met onze hoogwaardige ATEX-portofoons.