LTE portofoons

Bij SMELT Europe lopen we voorop met de nieuwste communicatietechnologieën, zoals met ons aanbod van LTE portofoons. Deze moderne apparaten overbruggen de kloof tussen de functionaliteiten van een traditionele portofoon en de geavanceerde mogelijkheden van LTE-netwerken (zoals 3G-, 4G- en de toekomstige 5G-netwerken). Dit zorgt voor een ongeëvenaard bereik en hoge betrouwbaarheid, wat ze ideaal maakt voor communicatie over grote afstanden. Lees meer

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

24 producten

per pagina

24 producten

per pagina
Portofoons huren begint bij SMELT

Enkel tijdelijk portofoons nodig?
Kies slim, kies voor huren!

Huren of Leasen van portofoons

LTE portofoons, zoals de populaire TLK-series van Motorola (inclusief de TLK100 en TLK110), combineren de betrouwbaarheid van traditionele portofoons met de uitgebreide dekking van mobiele netwerken. Motorola’s LTE apparaten werken naadloos op het Wave cloud platform en kunnen worden geïntegreerd met bestaande digitale of TETRA netwerken.

Bij SMELT Europe bieden we naast het Wave platform ook andere innovatieve communicatieplatformen aan, zoals het Talker Platform voor POC (push-to-talk over cellular). LTE portofoons bieden de perfecte balans tussen prestaties en innovatie voor een effectieve communicatieoplossing. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies. Of bekijk onze productpagina's voor meer informatie over onze LTE portofoons.

Diversiteit in ons assortiment

Ons assortiment bevat LTE portofoons van topmerken, zoals Motorola, Hytera en Telox. Alle LTE portofoons hebben hun eigen unieke functies en LTE-cloudplatformen. Dit biedt u een verscheidenheid aan keuzes om aan uw specifieke communicatiebehoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor LTE portofoons van SMELT Europe?

  • Onbeperkt bereik: profiteer van de uitgebreide dekking van mobiele netwerken.
  • Naadloze integratie: combineer LTE portofoons met bestaande digitale of TETRA-netwerken.
  • Toekomstbestendige oplossingen: bereid uw communicatie voor op toekomstige ontwikkelingen met ondersteuning voor 5G-netwerken.

Deskundig Advies en Persoonlijke Service

Bij SMELT Europe begrijpen we dat de juiste communicatieoplossing essentieel is voor het succes van uw organisatie. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en de beste oplossing te vinden die aansluit bij uw unieke behoeften. Kiest u voor de LTE portofoons van SMELT Europe dan kiest u voor een snelle, betrouwbare en toekomstbestendige communicatieoplossing. Bezoek onze productpagina's voor meer informatie of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Ontdek hoe onze LTE portofoons de communicatie binnen uw organisatie kunnen transformeren.