TETRA portofoons

TETRA portofoons in ons assortiment zijn ontworpen voor de meest veeleisende communicatiebehoeften. Deze multifunctionele apparaten worden gebruikt door nooddiensten, veiligheidsorganisaties en industrieen wereldwijd. Ze bieden niet alleen superieure audiokwaliteit en betrouwbare dekking, maar ook geavanceerde functionaliteiten zoals groepsgesprekken, prioriteitsoproepen en noodoproepen. Lees meer

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

8 producten

per pagina

8 producten

per pagina
Portofoons huren begint bij SMELT

Enkel tijdelijk portofoons nodig?
Kies slim, kies voor huren!

Huren of Leasen van portofoons

Bij SMELT Europe bieden we een elite selectie van TETRA-portofoons van gerenommeerde merken zoals Motorola en Hytera. TETRA, bekend als de meest geavanceerde en veilige Push-to-Talk technologie, is de voorkeursoptie voor overheidsdiensten en zware industrieën. Onze populaire modellen, waaronder de MXP600 en de MTP3500 portofoons, zijn speciaal ontworpen voor de meest veeleisende communicatiebehoeften.

Belangrijkste Kenmerken van TETRA Portofoons:

  • Netwerkflexibiliteit en -schaalbaarheid: Geschikt voor uitgebreide netwerkconfiguraties, ondersteunt een groot aantal gebruikers en groepen efficiënt.
  • Betrouwbaarheid en Beschikbaarheid: Ontworpen voor ononderbroken, betrouwbare communicatie onder alle omstandigheden.
  • Geïntegreerde Spraak- en Datacommunicatie: Biedt zowel hoogwaardige spraakcommunicatie als geavanceerde data-overdracht.
  • Uitgebreide Beveiligingsfuncties: Inclusief eind-tot-eind encryptie en mogelijkheden voor het op afstand deactiveren van apparatuur.
  • DMO en TMO: Voor optimale communicatie zowel binnen als buiten het bereik van het netwerk.
  • Prioriteits- en Noodoproepfuncties: Essentieel voor kritieke situaties, waarbij snelle reactie vereist is.

TETRA Communicatie voor Uw Organisatie

Kiezen voor een TETRA-portofoon van SMELT Europe betekent kiezen voor een toestel dat is ontworpen voor de meest veeleisende professionele communicatiescenario's. Onze portofoons bieden de betrouwbaarheid en veelzijdigheid die essentieel zijn voor kritieke operaties.

Deskundig Advies en Gepersonaliseerde TETRA Oplossingen

Onze experts staan klaar om u te voorzien van advies en oplossingen die aansluiten bij de unieke communicatiebehoeften van uw organisatie. Of het nu gaat om complexe netwerken of specifieke operationele uitdagingen, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte TETRA-portofoon. Verbeter uw kritieke communicatie met de geavanceerde TETRA-portofoons van SMELT Europe. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, en ontdek hoe onze TETRA-portofoons een verschil kunnen maken in uw organisatie.