industriële en ATEX-Telefoons

Ontdek een breed scala aan telefoon oplossingen bij SMELT Europe, inclusief industriële telefoons en ATEX-telefoons. Onze telefoonoplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse sectoren, met name in veeleisende omgevingen. Of u nu robuuste telecommunicatieapparatuur nodig heeft of specifieke telefoons voor uw bedrijf, wij bieden hoogwaardige producten die aan uw communicatiebehoeften voldoen. Lees meer

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

14 producten

per pagina

14 producten

per pagina
Mobilofoons huren begint bij SMELT

Tijdelijk een mobilofoon of basispost nodig?

Kies slim, kies voor huren!

Huren of Leasen van mobilofoons en basisposten

In de dynamische wereld van professionele communicatie, biedt SMELT Europe een breed scala aan gespecialiseerde telefoonoplossingen, waaronder industriële telefoons en ATEX- telefoons. Deze producten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van diverse sectoren, met name die in veeleisende en potentieel gevaarlijke omgevingen. Als leverancier van iSafe Mobile, garandeert SMELT Europe telefoons van hoge kwaliteit die zijn afgestemd op specifieke bedrijfsbehoeften en veiligheidsvoorschriften.

Industriële Telefoons: Duurzaam en Betrouwbaar

Industriële telefoons van SMELT Europe zijn gebouwd om te overleven in de meest uitdagende omstandigheden. Deze toestellen zijn ideaal voor gebruik in:

  • Zware Industrie: Waar robuuste en betrouwbare communicatiemiddelen cruciaal zijn voor dagelijkse operaties.
  • Bouw en Ingenieurswerkzaamheden: Waar telefoons blootgesteld worden aan stof, vocht en mechanische schokken.
  • Logistiek en Transport: Voor ononderbroken communicatie in dynamische en soms ruwe omgevingen.

Deze telefoons zijn uitgerust met functies zoals versterkte behuizingen, lange batterijlevensduur en duidelijke geluidskwaliteit, wat essentieel is voor effectieve communicatie in industriële settings.

ATEX-telefoons: Veiligheid in Explosiegevoelige Gebieden

ATEX-telefoons zijn specifiek ontworpen voor gebruik in potentieel explosieve omgevingen, zoals in de:

  • Olie- en Gasindustrie: Waar strikte veiligheidsnormen gelden.
  • Chemische en Farmaceutische Industrie: Waar elk risico van vonkvorming geminimaliseerd moet worden.
  • Mijnbouw: Waar explosiegevaar een constante zorg is.

Deze telefoons voldoen aan strenge ATEX-richtlijnen en zijn ontworpen om veilige en betrouwbare communicatie te garanderen in omstandigheden waar een gewone telefoon een potentieel gevaar zou vormen. Ze zijn uitgerust met speciale functies zoals intrinsieke veiligheid, robuuste constructie en mogelijkheden voor noodsituaties.

Waarom Kiezen voor Telefoonoplossingen van SMELT Europe?

  • Diversiteit in Productaanbod: Een uitgebreid assortiment van zowel industriële als ATEX-telefoons die voldoen aan de specifieke behoeften van elke sector.
  • Betrouwbaarheid en Duurzaamheid: Telefoons ontworpen om te presteren onder zware omstandigheden, wat zorgt voor langdurige betrouwbaarheid.
  • Veiligheid en Compliance: ATEX-telefoons die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, essentieel in explosiegevoelige gebieden.

Persoonlijk Advies en Service

Bij SMELT Europe streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen en diensten. Of u nu op zoek bent naar een robuuste industriële telefoon of een gespecialiseerde ATEX-telefoon, ons team van experts staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning. Ontdek de kracht en veiligheid van onze industriële en ATEX-telefoonoplossingen bij SMELT Europe. Neem direct contact met ons op voor meer informatie, offerte of een persoonlijk adviesgesprek.. Wij zijn er om u te helpen de perfecte telefoonoplossing voor uw organisatie te vinden.