ATEX-telefoons

Verken de gespecialiseerde wereld van ATEX-telefoons bij SMELT Europe, ideaal voor gebruik in potentieel explosieve omgevingen. Deze telefoons zijn ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen, waardoor ze essentieel zijn voor industrieën zoals olie, gas en mijnbouw. Lees meer

Contacteer onze specialisten

Van maandag tot vrijdag van 9 tot 17u

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina
Mobilofoons huren begint bij SMELT

Tijdelijk een mobilofoon of basispost nodig?

Kies slim, kies voor huren!

Huren of Leasen van mobilofoons en basisposten

In industrieën waar werken in potentieel explosieve omgevingen een dagelijkse realiteit is, zijn ATEX-gecertificeerde telefoons een cruciale factor voor veilige en betrouwbare communicatie. SMELT Europe begrijpt het belang van strikte veiligheidsnormen en biedt daarom een gespecialiseerd assortiment van ATEX-telefoons aan van het gerenomeerde merk iSafe Mobile. Deze telefoons zijn specifiek ontworpen voor gebruik in risicovolle situaties zoals in de olie-, gas- en mijnbouwindustrie.

Wat Maakt ATEX-Telefoons Uniek?

ATEX-telefoons onderscheiden zich door hun vermogen om veilige communicatie te bieden in omgevingen waar de aanwezigheid van explosieve stoffen een constant risico vormt:

  • Intrinsiek Veilige Ontwerpen: Deze telefoons zijn zo ontworpen dat ze geen vonk kunnen genereren, wat essentieel is in explosiegevoelige omgevingen.
  • Voldoen aan Internationale Veiligheidsnormen: ATEX-telefoons voldoen aan strenge internationale regelgeving, wat zorgt voor een vertrouwd niveau van bescherming en veiligheid.
  • Robuuste Bouw: Ze zijn bestand tegen de ruwe omstandigheden van industriële werkomgevingen, waaronder stof, vocht en mechanische impact.

Toepassingen van ATEX-Telefoons

De ATEX-telefoons van SMELT Europe zijn bijzonder nuttig in diverse industriële sectoren:

  • Olie- en Gasindustrie: Voor werknemers op boorplatforms en in raffinaderijen, waar de omstandigheden zowel fysiek als omgevingsgerelateerd veeleisend zijn.
  • Mijnbouw: In ondergrondse en open mijnen, waar de veiligheid van communicatieapparatuur van het grootste belang is.
  • Chemische en Farmaceutische Industrie: Waar de productieomgevingen strikte veiligheidsmaatregelen vereisen voor alle apparatuur.

SMELT Europe’s Expertise in ATEX-Telefoons

Bij SMELT Europe zijn we trots op onze expertise in het leveren van ATEX-telefoons die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. We bieden niet alleen een breed scala aan producten, maar ook advies op maat om ervoor te zorgen dat onze klanten de meest geschikte telefoonoplossing voor hun specifieke situatie ontvangen. Ontdek het assortiment ATEX-telefoons bij SMELT Europe. Neem direct contact met ons op voor meer informatie, offerte of een persoonlijk adviesgesprek. Wij staan klaar om u te helpen met een veilige en betrouwbare communicatieoplossing, afgestemd op de unieke uitdagingen van uw werkomgeving