Partners & merken

SMELT werkt samen met gerenommeerde, bekende en bewezen partners en merken. Zo zijn wij altijd in staat high-end spraak-, video- en dataoplossing uit te leveren, ongeacht het merk.

Indien u meer informatie wenst over onze partners en merken, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Onze partners en merken

Wij kunnen uw bedrijf voorzien van de juiste oplossing, in samenwerking met onze bekende en bewezen partners en merken. Denk daarbij aan merken als Motorola, Kenwood, Hytera en Icom. U vindt bij SMELT een breed assortiment aan portofoons, mobilofoons, bodycams, pagers, netwerken, applicaties en accessoires. Het brede assortiment kan worden gekocht, gehuurd of geleased. Naast deze producten biedt SMELT diverse diensten aan voor alle genoemde merken, zoals service, reparatie en onderhoud. Door de lange en intensieve samenwerking tussen SMELT en haar merken kunnen we snel schakelen en staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Hierdoor kan SMELT voor uw bedrijf de juiste op maat oplossing bieden.

Ons assortiment

SMELT staat al ruim twee decennia bekend als portofoonleverancier, maar ons assortiment is breder dan dat. Ook voor mobilofoons, pagingsystemen, bodycams, netwerkoplossingen en applicaties kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op de productwebsite of laat u adviseren door onze ervaren productspecialisten!

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen. SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan laten wij onze klanten graag spreken; u kunt te allen tijde referenties bij ons opvragen.

Michel Frelink Michel Frelink