Amphenol Procom

Amphenol Procom is een merk met een breed assortiment aan antennes, filters, combiners, kabels en antennesystemen. Het merk ontwerpt en produceert haar hoge kwaliteitsassortiment voor gebruik op professioneel niveau.

Wilt u meer informatie over het Amphenol Procom assortiment? Maak dan gebruik van het contactformulier of neem contact op via onderstaand telefoonnummer. Wij geven u graag advies over de communicatieoplossingen die SMELT biedt.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Amphenol Procom antennes

Binnen professionele draadloze communicatie is uw vermogen om betrouwbare communicatienetwerken te bieden cruciaal. Voor missiekritieke communicatie kan de kwaliteit van het netwerk een kwestie zijn van leven en dood. Amphenol Procom weet dat de kwaliteit van het netwerk wordt bepaald door elke component in het netwerk. Daarom biedt Amphenol Procom een compleet assortiment producten gebouwd voor kwaliteit en tot het uiterste getest. Zodat uw communicatie onder geen enkele omstandigheid wordt aangetast. De Amphenol Procom producten zijn geschikt voor een breed scala aan sectoren, zoals overheid, zorg, transport en logistiek, beveiliging en petrochemie.

SMELT verkoopt, installeert en onderhoudt alle producten van het merk Amphenol Procom. Onze deskundige medewerkers zijn door Amphenol Procom getraind in de laatste antennetechnieken en -oplossingen. Door deze intensieve samenwerking kunnen we uw bedrijf de juiste oplossing bieden met de bewezen producten.

Procom Basispost Antennes Procom Basispost Antennes

Procom Basispost Antennes

Het brede assortiment van Procom biedt krachtige antennes om bijvoorbeeld een basispost in te richten. Amphenol Procom levert state-of-the-art basisstation antenneproducten voor zowel RF- als mechanische constructies. De innovatieve benadering van productontwikkeling van Procom biedt de hoogste kwaliteit. Het grondige testprotocol garandeert dat de basisstation antennes van Procom de meest betrouwbare zijn op de markt. SMELT zoekt graag naar de juiste communicatieoplossing voor uw bedrijf en geeft professioneel advies, dankzij onze getrainde medewerkers.

Procom Mobiele Antennes Procom Mobiele Antennes

Procom Mobiele Antennes

Voor het gebruik van mobiele antennes bent u bij Procom aan het juiste adres. De hoge kwaliteit mobiele antennes geven de vrijheid om op iedere plek goed te kunnen communiceren. In de collectie van Procom vindt u onder andere whip antennes, GPS combinatie antennes, motorfiets antennes en andere mobiele antenne componenten. De mobiele antennes van Procom worden gebruikt op voertuigen zoals auto’s en vrachtwagens.

Procom RF filters Procom RF filters

Procom RF filters

Procom levert filters van hoogwaardige materialen om zo de hoogste kwaliteit te waarborgen. De filters zorgen ervoor dat overbodige signalen niet verder worden verwerkt in het communicatiesysteem. Hierdoor concentreert een repeater zich op de noodzakelijke frequentie. Het RF-filter assortiment van Amphenol Procom bevat filters die zijn vernoemd naar hun functionaliteit: Duplex, Diplex, Triplex, Band Pass, Band Reject, Pass / Reject, Low Pass en High Pass.

Procom combiners Procom combiners

Procom combiners

Portofoons, mobilofoons en bodycams zijn afhankelijk van netwerken en infrastructuren. Met een goed werkend netwerk wordt het gebruik van communicatieapparatuur optimaal benut. Alleen dan kunt u de veiligheid en productiviteit binnen uw organisatie waarborgen. Daarom biedt SMELT de meest optimale en beste netwerken van Motorola aan in combinatie met de producten. Zo wordt uw bedrijf ontzorgd met oplossingen die presteren op beslissende momenten. SMELT informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden van de netwerken van Motorola.

Procom kabels Procom kabels

Procom kabels

Doordat de wereld van communicatieoplossingen snel ontwikkelt, worden er steeds hogere eisen gesteld aan de kabels. Procom levert kabels van hoge kwaliteit met een hoge betrouwbaarheid. De kabels zijn verliesarm en zijn daarmee erg nauwkeurig. SMELT biedt met het brede assortiment aan Procom antennes, filters en combiners ook een totaalpakket aan kabels voor de juiste communicatieoplossing.

Procom Distributed Antenna System (DAS) Procom Distributed Antenna System (DAS)

Procom Distributed Antenna System (DAS) 

SMELT heeft professionele kennis om een Distributed Antenna System (DAS) aan te leggen. Procom ondersteunt daarbij met een breed scala aan producten ter ondersteuning van de DAS-oplossing. Of het nou gaat om hoogbouw, campussen, tunnels, stadions, ondergrondse trambanen of andere gebieden met complexe communicatiesystemen. In het productportfolio van gedistribueerde antennesystemen van Procom vindt u DAS-antennes, power splitters en dividers, power tappers, directional couplers, active repeaters en verschillende DAS-componenten en accessoires zoals coaxiale belastingen en DC-blokken.

Procom service en support Procom service en support

Procom service en support

Door de vele technische ontwikkelingen binnen het Procom assortiment is het vaak een hele uitdaging om op de hoogte te zijn van de nieuwste kennis en snufjes. Daarom kunt u bij SMELT altijd terecht voor service en support van uw Procom antennes, filters, combiners en DAS-systemen voor zowel reparatie als onderhoud en advies.

Onze partners en merken