Edesix

Bij SMELT kunt u terecht voor de mogelijkheden van Edesix bodycams. Met de bodycams van Edesix waarborgt u de veiligheid van uw medewerkers op een relatief makkelijke manier. Het assortiment van Edesix kun u kopen, huren of leasen.

Wilt u meer informatie over het Edesix bodycam assortiment? Maak dan gebruik van het contactformulier of neem contact op via onderstaand telefoonnummer. Wij geven u graag advies over de communicatieoplossingen die SMELT biedt.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Edesix by Motorola

Edesix Ltd is een fabrikant van body worn camera's, ofwel bodycams en videosoftware oplossingen. Al sinds 2002 ontwerpt, ontwikkelt en produceert het bedrijf al haar hardware- en software-oplossingen in eigen huis in Edinburgh. In oktober 2018 werd Edesix overgenomen door Vigilant Solutions. Vigilant werd op haar beurt begin 2019 weer overgenomen door Motorola Solutions, waar Edesix nu onderdeel van uitmaakt. Momenteel is het merk nog actief onder de naam Edesix, binnenkort zal dit volledig overgaan in Motorola Solutions.

Platinum Motorola Reseller

SMELT is een geselecteerd Platinum Partner van Motorola Solutions en daarmee ook Edesix. Dit maakt dat wij volledig op de hoogte zijn van trends en ontwikkelingen in de markt van bodycams en videoanalytics en kennis hebben van nieuwste Edesix producten. We hebben korte lijntjes met het merk Edesix, waardoor we snel kunnen schakelen en de juiste oplossing, garantie, reparatie, service en onderhoud kunnen bieden.

Wenst u meer informatie over het Edesix by Motorola bodycam assortiment of wat SMELT uw bedrijf kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of het telefoonnummer.

Motorola Platinum Partner Motorola Platinum Partner
Edesix bodycams Edesix bodycams

Edesix bodycams

De bodycams van Edesix zijn zeer eenvoudig te gebruiken en beschikken over een zeer heldere kwaliteit. De vele voordelen bieden medewerkers in bijvoorbeeld beveiliging of hulpverlening een extra steuntje in de rug. De aanwezigheid van een bodycam leidt tot het minder snel uitlokken van geweld, omdat alles wordt vastgelegd. Mocht de situatie toch escaleren, dan levert de bodycam beeldmateriaal als bewijs van het incident.

Videomanager bodycams Videomanager bodycams

Videomanager voor bodycams

De videomanager van Motorola en Edesix is een geavanceerde softwaretool. U kunt beeldmateriaal van de bodycams nauwkeurig analyseren en opslaan. U beslist wie toegang heeft tot de videomanager software en waarborgt zo de privacy. Elke medewerker heeft zijn eigen inlog en portal omgeving. Wilt u weten of de bodycam videomanager geschikt is voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of een demonstratie.

Edesix bodycam verhuur Edesix bodycam verhuur

Edesix bodycam verhuur

Om voor een korte periode bodycams te gebruiken, biedt SMELT de mogelijkheid om bodycams te huren. Dit biedt een goed alternatief voor de tijdelijke inzet bij een seizoens-, bouw- of pop-uplocatie. Wilt u meer informatie over de optie tot huren van Edesix Bodycams? SMELT informeert en adviseert uw bedrijf graag over de mogelijkheden.

Edesix Service Edesix Service

Edesix bodycam service & support

Doordat SMELT samenwerkt met het merk Edesix hebben onze servicemedewerkers en de technische dienst korte lijntjes met de fabrikant. Hierdoor kunnen wij altijd terugvallen op de eerstelijnsondersteuning vanuit Edesix. Zo kan SMELT de juiste service en support bieden in combinatie met de nieuwste productkennis.

Onze partners en merken