Icom

SMELT is al jarenlang een vaste partner van Icom en mag zich een ware productspecialist noemen op het gebied van Icom portofoons, mobilofoons en netwerken. Als professionele serviceorganisatie is SMELT uw partner voor service, reparatie en onderhoud van het Icom assortiment.

Wilt u meer informatie over het Icom assortiment? Maak dan gebruik van het contactformulier of neem contact op via onderstaand telefoonnummer. Wij geven u graag advies over de communicatieoplossingen die SMELT biedt.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Icom inc.

Icom is een zeer bekend en geliefd merk onder de portofoon- en mobilofoongebruikers. Het merk biedt zowel analoge producten aan als de nieuwe digitale varianten. Deze nieuwe digitale toestellen kunnen zowel analoog als digitaal communiceren. Daarmee zijn ze multi-inzetbaar en dus ideaal voor migrerende gebruikers. SMELT heeft jarenlange ervaring met de producten van Icom. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel de aankoop als het onderhoud van Icom portofoons, mobilofoons en infrastructuur. Onze verkoop- en technische afdeling worden periodiek getraind op de laatste innovatieve technieken van Icom. Hierdoor zijn wij in staat u te voorzien van een uitgebreid advies over de aanschaf, het gebruik en/of de migratie van analoog naar digitaal.

Wenst u meer informatie over het Icom assortiment of wat SMELT uw bedrijf te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of het telefoonnummer.

Icom portofoons Icom portofoons

Icom portofoons

Vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid worden de professionele portofoons van Icom hoog aangeschreven. De portofoons zijn uitvoerig getest op bijvoorbeeld militaire standaarden, afdichting en schokbestendigheid. Ook ontwikkelde Icom tijdens de opkomst van digitale portofoontechnieken voortdurend door. Hierdoor zijn de nieuwste modellen voorzien van een compact design en uitgebreide digitale functionaliteiten. De hybride modellen bieden de mogelijkheid om een soepele migratie van analoog naar digitaal te realiseren. Daarnaast biedt Icom een gedegen assortiment aan van accessoires voor uw portofoon, van audio tot aan reserve accu's en multiladers.

Icom mobilofoons Icom mobilofoons

Icom mobilofoons

De Icom mobilofoons zijn kwalitatief goed en betrouwbaar. Zo kunnen uw medewerkers efficiënter en veiliger te werk gaan. SMELT biedt de mogelijkheid om Icom mobilofoons te kopen, te huren of te leasen. Naast de verschillende mobilofoons is SMELT ook uw leverancier voor tal van accessoires die compatibel zijn met de Icom mobilofoons. Denk bijvoorbeeld aan antennes, handmicrofoons en headsets. Wij informeren uw bedrijf graag over de mogelijkheden van de Icom mobilofoons.

Icom netwerken Icom netwerken

Icom netwerken

De portofoons en mobilofoons van het merk Icom zijn afhankelijk van goed werkende netwerken en infrastructuren. Daarom biedt SMELT de meest optimale en beste netwerken van Icom aan in combinatie met de producten. Zo wordt uw bedrijf ontzorgd met oplossingen die presteren op beslissende momenten. SMELT informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden van de netwerken van Icom.

Icom service Icom service

Icom service & support

Door de vele technische ontwikkelingen is het vaak een hele uitdaging om op de hoogte te zijn van de nieuwste kennis en snufjes. Daarom kunt u bij SMELT altijd terecht voor service en support bestaande uit: reparatie, onderhoud, programmeren en advies. SMELT biedt dit aan voor alle Icom modellen, ook wanneer deze niet meer geproduceerd worden door de fabrikant.

Onze partners en merken