i.Safe Mobile

i.Safe Mobile is een merk van mobiele communicatieapparaten zoals mobiele telefoons, smartphones en tablets. De apparaten zijn geschikt voor veilig gebruik in gevaarlijke omgevingen en zijn beschikbaar in een explosieveilige (ATEX) variant.

Wilt u meer informatie over het i.Safe Mobile assortiment? Maak dan gebruik van het contactformulier of neem contact op via onderstaand telefoonnummer.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

i.Safe Mobile GmbH

I.Safe Mobile GmbH is een fabrikant van mobiele communicatieapparaten die in explosiegevaarlijke gebieden kunnen worden gebruikt. i.Safe heeft een duidelijke focus op mobiele communicatieoplossingen. Hierdoor ontwikkelt zij marktgestuurde en klantgerichte producten. In nauwe samenwerking met partners ontwikkelt i.Safe communicatieapparaten die voldoen aan alle wettelijke eisen. Daarnaast zijn de producten zowel in prestaties als in prijs zeer interessante alternatieven voor bestaande oplossingen.

Bij SMELT kunt u terecht voor het kopen, huren, leasen en de service van alle producten van het merk i.Safe Mobile. Onze medewerkers worden door i.Safe periodiek getraind in de laatste ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van ruggedised ATEX en non-ATEX communicatie middelen. Door deze intensieve en langdurige samenwerking met i.Safe Mobile kunnen we uw bedrijf de juiste oplossing met bewezen producten aanbieden.

i.Safe Mobile Telefoons i.Safe Mobile Telefoons

Non-ATEX en ATEX Mobiele Telefoons

De mobiele telefoons van i.Safe Mobile beschikken standaard over een IP68-certificering en zijn verkrijgbaar in non-ATEX en ATEX uitvoeringen. De telefoontoestellen van i.Safe Mobile zijn beschermd tegen stof en zijn waterdicht. Ook zijn deze extra robuust, waardoor ze tegen een stootje kunnen en valbestendig zijn. De ATEX uitvoeringen van i.Safe Mobile zijn geschikt om veilig te gebruiken in gevaarlijke omgevingen en zijn explosieveilig. De ATEX toestellen van i.Safe Mobile voldoen aan de hoge eisen die de industrie stelt. Hiermee haalt u een betrouwbaar product in huis die u voorziet in uw communicatiebehoefte.

i.Safe Mobile Tablets i.Safe Mobile Tablets

Non-ATEX en ATEX Mobiele Tablets

De robuuste tablets van het merk i.Safe Mobile zijn erg geschikt om te gebruiken in omgevingen die vragen om robuustheid en betrouwbaarheid. De mobiele tablets beschikken over een Android besturingssysteem en zijn allemaal uitgerust met een camera. Daarnaast zijn alle tablets voorzien van een IP68-certificering, waardoor deze stof- en waterdicht zijn. i.Safe Mobile heeft ook ATEX tablets beschikbaar die kunnen worden gebruikt in omgevingen waar met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt. De ATEX tablets van i.Safe Mobile voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan apparaten in de industrie.

i.Safe Mobile ATEX barcodescanners i.Safe Mobile ATEX barcodescanners

ATEX barcodescanners

Naast ruggedised non-ATEX en ATEX smartphones en tablets heeft i.Safe mobile ook een oplossing voor het scannen van 1D- en 2D-barcodes in omgevingen waar gewerkt wordt met giftige en explosieve gassen, ofwel ATEX zones. Met de ATEX barcodescanners van i.Safe Mobile kunt u snel en eenvoudig een 1D- of 2D-barcodes scannen, van dichtbij of op afstanden van meer dan vijftien meter.

i.Safe Mobile Verhuur i.Safe Mobile Verhuur

ATEX smartphone en ATEX tablet verhuur 

Om uw bedrijf te voorzien in een tijdelijke vraag naar ATEX smartphones en/of ATEX tablets, biedt SMELT de optie tot verhuur aan. Bijvoorbeeld tijdens een turnaround of shutdown van uw fabriek. Wij verhuren in kleine en grote aantallen, geschikt voor iedere oplossing. De verhuurvloot bestaat uit goed onderhouden ATEX producten zoals smartphones en tablets. Ook kunt bij ons ook terecht voor non-ATEX en ATEX-portofoons, mobilofoons, bodycams, pagers en netwerken. Wilt u meer informatie over de optie tot huren van ATEX smartphones en ATEX tablets of van onze andere verhuurproducten? SMELT informeert en adviseert uw bedrijf graag over de verhuurmogelijkheden.

i.Safe Mobile Service & Support i.Safe Mobile Service & Support

i.Safe Mobile service & support

SMELT beschikt over een professionele serviceafdeling met een deskundige technische dienst. De medewerkers zijn intern getraind om de nieuwste technologische ontwikkelingen toe te passen om uw bedrijf te voorzien van het optimale proces. Daarnaast kunnen onze medewerker altijd terugvallen op eerstelijnsondersteuning vanuit i.Safe Mobile. Hierdoor is uw bedrijf altijd verzekerd van de juiste service en support in combinatie met de nieuwste productkennis.

Onze partners en merken