Kenwood

SMELT is geautoriseerd partner van Kenwood en mag zich een ware productspecialist van het hoogste niveau noemen. Als serviceorganisatie is SMELT uw partner voor service, reparatie en onderhoud van de Kenwood portofoons, mobilofoons en netwerken.

Wilt u meer informatie over het Kenwood assortiment? Maak dan gebruik van het contactformulier of neem contact op via onderstaand telefoonnummer om advies te krijgen over de communicatieoplossingen die SMELT biedt.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Kenwood JVC

Kenwood is een bekend merk binnen de draadloze communicatieapparatuur. Wereldwijd wordt het merk gekenmerkt door de kwaliteit en innovatieve producten. SMELT heeft uitgebreide productkennis over Kenwood. Onze medewerkers worden continu getraind in en geïnformeerd over de nieuwste technologieën en productkennis. Hierdoor kunnen wij u een op maat oplossing bieden, geschikt voor iedere sector; van beveiliging en petrochemie, tot overheid en zorg, van retail en horeca, tot bouw en transport.

Het assortiment van Kenwood biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie. Met het aanbod van portofoons, mobilofoons en netwerken in combinatie met accessoires, is SMELT een echte productspecialist. Wij zijn bekend met alle technieken en oplossingen die het merk Kenwood te bieden heeft. Zo is het overstappen van een analoge naar een digitale verbinding met Kenwood gemakkelijk. Het systeem van Kenwood kan namelijk met beide communiceren en accessoires zijn in veel gevallen uitwisselbaar.

Geautoriseerd Kenwood Dealer

SMELT mag zich al twintig jaar geautoriseerd partner van Kenwood noemen. Dit betekent dat de medewerkers van SMELT getraind en geïnformeerd worden over de producten en technologieën van Kenwood. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat we uw bedrijf kunnen voorzien van de beste oplossing op het gebied van communicatie.

Wenst u meer informatie over het Kenwood assortiment of wat SMELT uw bedrijf te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of het telefoonnummer.

Geautoriseerd Kenwood Dealer
Kenwood portofoons Kenwood portofoons

Kenwood portofoons

Het assortiment aan Kenwood portofoons bestaat uit analoge en digitale portofoons. Deze zijn geschikt voor iedere sector en oplossing. Door de degelijke constructie van Kenwood portofoons en de eenvoudige bediening, zijn de portofoons gemakkelijk te integreren binnen verschillende processen. De diverse modellen zijn verkrijgbaar met opties zoals een display, een toetsenbord en programmeerbare functies. SMELT biedt naast de portofoon modellen ook tal van Kenwood accessoires aan. Denk bijvoorbeeld aan oortelefoons, handmicrofoons, laders en accu’s. Wij informeren uw bedrijf graag over de mogelijkheden van de Kenwood portofoons in combinatie met de accessoires.

Kenwood mobilofoons Kenwood mobilofoons

Kenwood mobilofoons

Het aangeboden assortiment mobilofoons van Kenwood was één van de eerste systemen dat zowel analoog als digitaal kon communiceren. Hierdoor is de overgang van analoog naar digitaal een kosteneffectieve oplossing. Daarnaast zorgde de digitalisering bij Kenwood voor een bredere dekking met een heldere stemkwaliteit. SMELT biedt de Kenwood mobilofoons aan om te kopen, huren of leasen. Naast de verschillende mobilofoons is SMELT ook uw leverancier voor tal van Kenwood accessoires. Denk bijvoorbeeld aan antennes, handmicrofoons en headsets. Wij informeren uw bedrijf graag over de mogelijkheden van de Kenwood mobilofoons.

Kenwood netwerk Kenwood netwerk

Kenwood netwerken

De communicatieoplossing die Kenwood biedt is afhankelijk van netwerken en infrastructuren. Met een goed werkend netwerk wordt het gebruik van deze apparatuur optimaal benut. Alleen dan kunt u de veiligheid en productiviteit binnen uw organisatie waarborgen. Daarom biedt SMELT de meest optimale en beste netwerken van Kenwood aan in combinatie met de producten. Zo wordt uw bedrijf ontzorgd met oplossingen die presteren op beslissende momenten. SMELT informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden van de netwerken van Kenwood.

Kenwood verhuur Kenwood verhuur

Kenwood verhuur

Heeft u tijdelijk de producten van Kenwood nodig? U kunt bij SMELT Kenwood producten huren. Wij verhuren in kleine en grote aantallen, geschikt voor iedere oplossing. De verhuurvloot bestaat uit goed onderhouden analoge en digitale producten, zoals portofoons, mobilofoons en netwerken. De Kenwood producten zijn in combinatie met bijhorende Kenwood accessoires te huur tegen uitstekende condities. Wilt u meer informatie over de optie tot huren van Kenwood producten? SMELT informeert en adviseert uw bedrijf graag over de mogelijkheden.

Kenwood service Kenwood service

Kenwood service & support

SMELT beschikt over een professionele serviceafdeling met een deskundige technische dienst. Hierdoor kunnen wij passende service en support bieden voor uw producten. Onze medewerkers zijn intern getraind om de nieuwste technologische ontwikkelingen toe te passen en zo uw bedrijf te voorzien van het optimale proces. Daarnaast kunnen onze medewerker altijd terugvallen op eerstelijnsondersteuning vanuit Kenwood. Daarom kan SMELT uw bedrijf altijd ondersteunen met juiste service en support in combinatie met de nieuwste productkennis.

Onze partners en merken