Swissphone

Bij SMELT kunt u terecht voor Swissphone pagers. Met de pagers van Swissphone kunnen gebruikers meldingen ontvangen vanuit een meldkamer of landelijk netwerk. Het assortiment van Swissphone bevat alles omtrent paging.

Wilt u meer informatie over het Swissphone assortiment? Maak dan gebruik van het contactformulier of neem contact op via onderstaand telefoonnummer. Wij geven u graag advies over de communicatieoplossingen die SMELT biedt.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Swissphone wireless AG

Swissphone Wireless AG is een bekend merk binnen pagers en oproepsystemen. Met het hoofdkantoor in Zwitserland en met dochterondernemingen in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en de VS is Swissphone wereldwijd goed vertegenwoordigd. SMELT heeft naast uitgebreide kennis over Swissphone producten ook de nodige technische kennis in huis om storingen en reparaties snel te verhelpen. De medewerkers van SMELT worden continu getraind en geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en nieuwste technologische innovaties van het Swissphone paging assortiment.

Swissphone pagers Swissphone pagers

Swissphone pagers en alarmontvangers

De pagers van Swissphone onderscheiden zich vanwege de veelzijdige functies rondom veiligheid en duurzaamheid. De pagers zijn ontworpen om het functioneel zo aangenaam mogelijk te maken. Ze zijn verkrijgbaar in ATEX en non-ATEX uitvoering. Swissphone biedt een groot assortiment aan pagers werkzaam via verschillende paging protocollen. Denk bijvoorbeeld aan flex-pagers, pocsag-pagers en pagers geschikt voor het Nationaal 3 netwerk van KPN. SMELT biedt de mogelijkheid om Swissphone pagers te kopen, te huren of te leasen. Wij informeren uw bedrijf graag over de mogelijkheden van de Swissphone pagers.

Swissphone oproepsysteem Swissphone oproepsysteem

Swissphone oproepsysteem

Naast de daadwerkelijke devices (pagers) levert Swissphone ook diverse oplossingen voor het alarmeren of oproepen (oproepsystemen) van de pagers. Zo heeft Swissphone de SOS-portal ontwikkeld. Een modulair op te bouwen systeem, zodat u altijd over de functionaliteiten beschikt die u nodig hebt. Met het oproepsysteem van Swissphone legt u eenvoudig en snel contact met personen. Ook kunt u vooraf gedefinieerde workflows aanmaken om automatisch processen te tripleren bij noodsituaties. Wilt u meer informatie of advies ontvangen over de oproepsystemen van Swissphone, zoals de SOS-portal? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of een demonstratie.

Swissphone Service & Support Swissphone Service & Support

Swissphone service & support

Doordat SMELT een samenwerking heeft met het merk Swissphone, hebben onze servicemedewerkers korte lijntjes met de fabrikant. Hierdoor kunnen wij altijd terugvallen op de eerstelijnsondersteuning vanuit Swissphone. Dit is een ideale situatie om de juiste service en support te bieden in combinatie met de nieuwste productkennis.

Onze partners en merken