Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Nieuws

 1. GGD Kennemerland kiest voor nieuwste Motorola TETRA portofoon

  GGD Kennemerland kiest voor nieuwste Motorola TETRA portofoon

  Na ruim tien jaar trouwe dienst waren de Motorola portofoons van de Ambulancedienst GGD Kennemerland aan vervanging toe.

  LEES MEER
 2. Brandweer verlengt IBARC overeenkomst

  Brandweer verlengt IBARC overeenkomst

  Het Instituut Fysieke Veiligheid verlengt de raamovereenkomsten met SMELT voor de Interregionale Brandweer Aanbesteding Radiocommunicatiemiddelen IBARC2 en IBARC3 namens de betrokken regio’s.

  LEES MEER
 3. SMELT nu ook leverancier bodycams

  SMELT nu ook leverancier bodycams

  Met trots melden wij u dat SMELT ook volwaardig leverancier is van bodycams voor de professionele gebruiker. De vraag naar bodycams en oplossingen, zoals het koppelen van portofoons met bodycams, neemt toe.

  LEES MEER
 4. Aanbesteding DJI voor SMELT

  Aanbesteding DJI voor SMELT

  De Europese aanbesteding portofonie voor locaties van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is gewonnen door SMELT Europe BV, zo publiceerde het Inkoop Uitvoeringscentrum Dienst Justitiële Inrichtingen begin deze maand.

  LEES MEER
 5. SMELT wint aanbesteding gemeente Rotterdam

  SMELT wint aanbesteding gemeente Rotterdam

  Met de aanbesteding “Het beste BHV-communicatiemiddel voor Rotterdam” was de gemeente Rotterdam op zoek naar een professionele partij die haar kan ontzorgen op het gebied van communicatieapparatuur voor de bedrijfshulpverlening.

  LEES MEER
 6. Nieuwe Ford bedrijfswagens

  Nieuwe Ford bedrijfswagens

  De medewerkers van SMELT rijden voortaan in een nieuwe bedrijfswagen. SMELT Europe omarmt Ford als nieuw merk voor het wagenpark. De eerste auto’s zijn inmiddels in gebruik en afgeleverd door Ford Wensink.

  LEES MEER
 7. Overname activiteiten Aecom Zierikzee

  Overname activiteiten Aecom Zierikzee

  SMELT heeft recent het klantenbestand overgenomen van het in juni gefailleerde Aecom uit Zierikzee, Zeeland. Naast Aecom zijn ook de handelsnamen, internetadressen en relaties van Portofoonpartner en Radiodiscount overgenomen. Aecom was sinds 2002 leverancier van onder andere portofoonsystemen

  LEES MEER
 8. Deelname vakbeurs Festivak

  Deelname vakbeurs Festivak

  SMELT is ook dit jaar weer aanwezig tijdens de vakbeurs Festivak op 6 en 7 november in de Brabanthallen in Den Bosch. Festivak is de vakbeurs voor eenieder die direct of indirect betrokken is bij middelgrote tot de grote publieksevenementen, festivals, concerten, beurzen en congressen.

  LEES MEER
 9. SMELT wint aanbesteding ambulancedienst

  SMELT wint aanbesteding ambulancedienst

  SMELT won deze zomer de meervoudig onderhandse aanbesteding voor de levering van Motorola TETRA portofoons en aanverwante dienstverlening ten behoeve van de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) Brabant Midden-West-Noord.

  LEES MEER
 10. Brandweer gebruikersdag IBARC2

  Brandweer gebruikersdag IBARC2

  Begin deze zomer organiseerde SMELT voor de (brandweer)veiligheidsregio’s een IBARC-gebruikersdag (IBARC staat voor Interregionale Brandweer Aanbesteding Radiocommunicatiemiddelen). Daar presenteerde SMELT een groot aantal bestaande en nieuwe producten en oplossingen.

  LEES MEER
 11. Wedstrijdsponsor Heracles Almelo en PEC

  Wedstrijdsponsor Heracles Almelo en PEC

  SMELT was op zaterdag 24 februari trotse sponsor van de Overijsselse derby tussen Heracles Almelo en PEC Zwolle. Al vele jaren sponsort SMELT Portofoons.nl zowel Heracles als PEC, wat wij graag tijdens deze wedstrijd nog eens extra wilden benadrukken.

  LEES MEER
 12. Overname Hamann Telecom Services

  Overname Hamann Telecom Services

  SMELT Portofoons.nl heeft het personeel, de handelsnaam en klanten overgenomen van het gefailleerde Hamann Telecom Services BV te Zaltbommel. Hamann Telecom Services (HTS) was een specialist in draadloze telecommunicatie-oplossingen.

  LEES MEER