Brandweer verlengt IBARC overeenkomst

Brandweer verlengt IBARC overeenkomst

Het Instituut Fysieke Veiligheid verlengt de raamovereenkomsten met SMELT voor de Interregionale Brandweer Aanbesteding Radiocommunicatiemiddelen IBARC2 en IBARC3 namens de betrokken regio’s. We zijn verheugd dat we beide overeenkomsten met één jaar kunnen voortzetten.

Onder de IBARC2 raamovereenkomst blijft SMELT ook komend jaar aan 17 brandweerregio’s Motorola TETRA mobilofoons, bedienterminals, accessoires, applicaties en services leveren. Als onderdeel van de IBARC2 overeenkomst levert SMELT een bedienterminal die specifiek voor de brandweer is ontwikkeld. Inmiddels zijn daarvan al ruim 1400 in gebruik. Daarnaast leverden wij al ruim 2000 mobilofoons in zowel voertuig- als bureauset configuratie. SMELT blijft ook onder de IBARC3 raamovereenkomst leverancier voor de brandweerregio’s IJsselland en Kennemerland met Motorola TETRA MTP6650 portofoons, accessoires en services. Tevens leveren wij onder de IBARC3 overeenkomst specialistische handmicrofoons (RSM) en helmcommunicatiesets.

SMELT Europe BV bedankt het Instituut Fysieke Veiligheid en de veiligheidsregio’s voor het gestelde vertrouwen. We kijken uit naar continuering van de succesvolle samenwerking!