EventSummit 2023

SMELT op EventSummit 2023 in de Jaarbeurs

Nieuwsgierig naar de beste communicatieoplossingen voor uw evenement? Kom dan bij ons langs tijdens EventSummit op donderdag 9 maart in de Jaarbeurs in Utrecht!

EventSummit is de grootste vakbeurs voor de evenementenindustrie. Vol originele ideeën, inspirerende sprekers en mogelijkheden om te netwerken. Bij SMELT kunt u tijdens deze 15e editie van het platform terecht voor advies, ideeën en oplossingen voor uw portofooncommunicatie tijdens uw event.

Portofooncommunicatie tijdens events

Waar het ene evenement met eenvoudige licentievrije portofoons uit de voeten kan, vraagt een ander evenement om een groter bereik, applicaties en koppelingen met andere producten. Met ruim 20 jaar ervaring in portofoons en netwerken voor kleine en grote evenementen, zorgen wij ervoor dat de communicatie op uw evenement betrouwbaar, veilig en efficiënt verloopt. U kunt bij ons portofoons huren, leasen of kopen. In alle gevallen kijken we mee naar uw communicatiebehoefte en bieden een maatwerk oplossing.

Wilt u alvast een afspraak maken voor, tijdens of na de beurs? Neem dan contact met ons op. Meer informatie over EventSummit vindt u op www.eventsummit.nl.