EventSummit 2024

Ontdek SMELT op EventSummit 2024 op 8 februari in de Jaarbeurs

De voorbereidingen voor EventSummit 2024 zijn in volle gang, ook bij SMELT Europe. EventSummit 2024 brengt op 8 februari in de Jaarbeurs Utrecht een dag vol innovatie, netwerken en inspiratie voor de evenementenindustrie.

SMELT Europe stelt een reeks van geavanceerde communicatieapparatuur tentoon, waaronder de nieuwste portofoons en bodycams. Deze producten zijn speciaal ontworpen om de communicatie en veiligheid van personeel en bezoekers tijdens evenementen te verbeteren, met een focus op betrouwbaarheid, gebruiksgemak en geavanceerde technologie.

Naast productdemonstraties biedt SummitEvent 2024 een uitstekende gelegenheid voor professionals om te netwerken. Met duizenden bezoekers en honderden exposanten is het de perfecte plek om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken.

EventSummit 2024 is een niet te missen evenement voor iedereen in de evenementenindustrie. Wilt u meer informatie over wat SMELT Europe te bieden heeft? Benieuwd hoe wij uw evenementen kunnen verbeteren? Bezoek ons op de beurs of neem contact op via onze website. Meer informatie over EventSummit vindt u op www.eventsummit.nl. We ontmoeten u graag in de Jaarbeurs Utrecht!