Ford nieuwe bedrijfswagens SMELT

Nieuwe Ford bedrijfswagens

De medewerkers van SMELT rijden voortaan in een nieuwe bedrijfswagen. SMELT Europe omarmt Ford als nieuw merk voor het wagenpark. De eerste auto’s zijn inmiddels in gebruik en afgeleverd door Ford Wensink. De keuze is gevallen op de Ford Focus als personenauto en de nieuwe Ford Transit als bestelbus. Alle nieuwe voertuigen voldoen aan de Euronorm 6 emissiestandaard, waardoor we de ecologische voetafdruk van onze activiteiten verkleinen.

Directeur Michel Frelink is in zijn nopjes met de nieuwe bedrijfsauto’s: “Het huidige merk voldeed niet meer aan de behoeftes en wensen van ons bedrijf. In de zoektocht naar een ander merk kwamen we uit bij Ford. Aangezien we in Zwolle zijn gevestigd, zochten we al snel contact met Ford Wensink. En het contact met de medewerkers was gelijk goed.” Accountmanager Henri Seller bracht vervolgens de klantbehoefte in kaart. Betrouwbaarheid, gebruiksgemak, laadruimte, flexibele inzet én natuurlijk de juiste prijs-kwaliteitverhouding waren speerpunten die in het gesprek naar voren kwamen.

“Dan ben je bij Wensink Ford aan het juiste adres! We waren er snel uit en zijn natuurlijk hartstikke blij met SMELT als nieuwe klant. De Ford personen- en bedrijfswagens zijn efficiënter, geavanceerder en comfortabeler dan ooit en dit gaan de medewerkers bij SMELT nu ervaren. We kijken uit naar een succesvolle en lange samenwerking”, aldus Henri Seller.