Aecom logo

Overname activiteiten Aecom Zierikzee

SMELT heeft recent het klantenbestand overgenomen van het in juni gefailleerde Aecom uit Zierikzee, Zeeland. Naast Aecom zijn ook de handelsnamen, internetadressen en relaties van Portofoonpartner en Radiodiscount overgenomen. Aecom was sinds 2002 leverancier van onder andere portofoonsystemen met bijbehorende infrastructuur en meldkamerapplicaties, datacommunicatie, datanetwerken, paging en PZI installaties. Ook was Aecom actief op het gebied van walstation-installaties ten behoeve van scheepvaartcommunicatie voor bruggen, sluizen en vaarwegen.

Omdat SMELT door heel Nederland actief is, kunnen voormalige klanten van Aecom, Portofoonpartner en Radiodiscount zonder problemen worden bediend. SMELT Europe neemt voor geleverde Motorola- en Kenwoodapparatuur de fabrieksgarantie over en biedt ex-Aecom klanten aan om lopende serviceovereenkomsten over te zetten naar een overeenkomst met SMELT. Voor lopende projecten en offertes zal SMELT per situatie bekijken naar een geschikt voorstel voor beide partijen.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot deze overname, neem dan contact op met ons via telefoonnummer +32 (0)3 36 135 36.