Bodycam leverancier SMELT

SMELT nu ook leverancier bodycams

Met trots melden wij u dat SMELT ook volwaardig leverancier is van bodycams voor de professionele gebruiker. De vraag naar bodycams en oplossingen, zoals het koppelen van portofoons met bodycams, neemt toe. Daarom breidt SMELT haar assortiment uit met de geavanceerde bodycams van het in 2019 door Motorola Solutions overgenomen Edesix.

Totaalleverancier

De mogelijkheden die het Edesix bodycam programma biedt, productinformatie en specificaties van de door SMELT aangeboden bodycamera’s vindt u op www.bodycams.be. Naast de aanschaf van bodycams kunt u bij SMELT ook terecht voor het huren (vanaf 1 dag) of het leasen (vanaf 1 jaar) van bodycams. Uiteraard staan wij ook voor u klaar met advies, service, onderhoud en support. Op het gebied van bodycams kunt u van SMELT dezelfde dienstverlening verwachten zoals we dat al 21 jaar doen met professionele radiocommunicatie.

Veiligheid voorop

Bodycams zijn het ideale hulpmiddel voor het vastleggen en bewaren van bewijs bij conflicten en gevaarlijke situaties, daarnaast hebben bodycams een de-escalerend effect. Bodycams schrikken onruststokers en (potentiële) criminelen af, waardoor de bodycamdrager en derden potentieel beschermd worden. De beelden kunnen rechtstreeks worden gestreamd naar een meldkamer of andere locatie, zodat op afstand kan worden ingegrepen. De gemaakte opnamen kunnen achteraf op een beveiligde wijze worden opgeslagen in de Videomanager. Het beeld- en videomateriaal helpt bij het verduidelijken van incidenten en kan worden gebruikt als bewijslast. Vrijwel alle vakgebieden op het gebied van openbare orde en veiligheid maken inmiddels gebruik van de bodycams of verdiepen zich hierin. Ook worden body-worn camera’s tegenwoordig vaak ingezet voor trainingsdoeleinden.

Voor meer informatie over bodycams kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.