Onderhoudscontracten

Verleng de levensduur en betrouwbaarheid van uw apparatuur met onze service- en onderhoudscontracten. Ontdek hoe we bij SMELT met preventief onderhoud storingen en onverwachte kosten voorkomen, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten.

Onze medewerkers zitten voor u klaar. Neem telefonisch contact op via onderstaand nummer of gebruik het contactformulier op deze pagina.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Periodieke onderhoud met onze Service- en onderhoudscontracten

Periodieke service en onderhoud van uw apparatuur is van groot belang. Door regelmatig uw apparatuur te laten inspecteren, verkleint u de kans op storingen en uitval aanzienlijk. Bovendien verhoogt een service- en onderhoudscontract bij SMELT de betrouwbaarheid, levensduur en veiligheid van uw apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van accu-uitval of het vroegtijdig signaleren van netwerkfouten in uw infrastructuur. Dit zijn allemaal zaken die u kunt afdekken met een service- en onderhoudscontract bij SMELT. Bij SMELT staan we altijd klaar om uw apparatuur in optimale conditie te houden. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw apparatuur efficiënt en veilig blijft werken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten of downtime. Kiest u voor SMELT, dan kiest u voor preventief onderhoud en een langere levensduur van uw apparatuur. Wilt u meer weten over onze servicediensten en hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via de telefoon op nummer +32 (0)3 36 135 36, wij helpen u graag verder.

Onze producten en diensten

Bij SMELT vindt u een breed assortiment aan portofoons, mobilofoons, pagers, bodycams en netwerkoplossingen van gerenommeerde merken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijpassende accessoires, zoals headsets, oortelefoons, handmicrofoons en koptelefoons. Onze serviceafdeling kan u ook helpen met het verkrijgen van een zendvergunning en het uitvoeren van een veldsterktemeting (site survey). Zodat u zekerheid heeft over de dekking op uw locaties. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde servicemedewerkers.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Waarom SMELT

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen.

SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen.

Onze partners en merken