Reparaties

Bij intensief gebruik van uw communicatieapparatuur zoals portofoons, mobilofoons, pagers, bodycams en netwerkapparatuur, kunnen er defecten optreden. SMELT begrijpt de noodzaak van een snelle en vakkundige reparatie om eventueel verlies van omzet of veiligheid te voorkomen. Met een eigen inhouse reparatiecentrum en gespecialiseerd personeel bieden we snelle en efficiënte reparatiediensten voor uw apparatuur.

Bent u een klant bij SMELT? Download dan het onderstaande reparatieformulier, vul het in en stuur het met uw apparatuur mee. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Reparatie van uw apparatuur

Uw portofoons, mobilofoons, pagers, bodycams en netwerkapparatuur worden vaak intensief gebruikt. Het kan voorkomen dat het apparaat plotseling defect is of onderhoud nodig heeft. Een snelle afhandeling is noodzakelijk om veiligheid, omzetverlies, onkosten en ontevreden klanten te voorkomen. Om deze reden bieden we bij SMELT diverse reparatie-opties aan. Zodat u snel zorgeloos verder kunt. Onze serviceafdeling beschikt al vele jaren over een eigen inhouse reparatiecentrum. Met gespecialiseerd personeel dat uw reparatie deskundig, secuur en met een snelle omloopsnelheid uit kan voeren. Wij voeren reparaties uit voor alle bekende portofoonmerken, zoals Motorola, Hytera, Kenwood, Icom en Vertex Standaard. En ook voor alarmontvangers, zoals Spok en Swissphone. En de bodycams van Edesix en Motorola. Bent u klant bij SMELT? Dan kunt u onderstaand reparatieformulier downloaden, printen, invullen en meesturen met de reparatie. Kies voor SMELT en wees verzekerd van een snelle en efficiënte reparatie. Wilt u meer weten over onze servicediensten en hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via de telefoon op nummer +32 (0)3 36 135 36, wij helpen u graag verder.

Onze producten en diensten

Bij SMELT vindt u een breed assortiment aan portofoons, mobilofoons, pagers, bodycams en netwerkoplossingen van gerenommeerde merken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijpassende accessoires, zoals headsets, oortelefoons, handmicrofoons en koptelefoons. Onze serviceafdeling kan u ook helpen met het verkrijgen van een zendvergunning en het uitvoeren van een veldsterktemeting (site survey). Zodat u zekerheid heeft over de dekking op uw locaties. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde servicemedewerkers.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Waarom SMELT

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen.

SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen.

Onze partners en merken