Storingsdienst

Zelfs de meest betrouwbare technologie kan een storing hebben, en wanneer dit gebeurt, wilt u een deskundige dienstverlener die snel en efficiënt kan reageren, waar u zich ook bevindt in Nederland. Ontdek hoe SMELT met landelijke dekking zorgt voor snelle en efficiënte oplossingen bij storingen, zodat uw organisatie verder kan met minimale onderbrekingen.

Onze toegewijde team staat te popelen om u te helpen. Bel ons op het nummer hieronder of stuur ons een bericht via het contactformulier op deze pagina.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Storingsdienst met landelijke dekking

SMELT biedt klanten, groot en klein, een storingsdienst op aanvraag met landelijke dekking. Dat doen we naast de standaard storingsdienst die bij het service- en onderhoudscontract hoort. Dit betekent dat het niet uitmaakt waar de storing zich voordoet, of het nu in het zuiden van Nederland (Limburg, Zeeland en Noord-Brabant) is, in het noorden (Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland) of in het midden (Overijssel, Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland). Onze storingsdienst op aanvraag is snel ter plaatse om uw storing op te lossen. Bij SMELT staan we altijd klaar om onze klanten te helpen bij storingen. Ongeacht locatie of tijdstip. Onze technici zijn zeer ervaren en werken efficiënt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte downtime of kosten. Kies voor SMELT en wees verzekerd van een snelle en efficiënte storingsdienst. Wilt u meer weten over onze servicediensten en hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via de telefoon op nummer +32 (0)3 36 135 36, wij helpen u graag verder.

Onze producten en diensten

Bij SMELT vindt u een breed assortiment aan portofoons, mobilofoons, pagers, bodycams en netwerkoplossingen van gerenommeerde merken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijpassende accessoires, zoals headsets, oortelefoons, handmicrofoons en koptelefoons. Onze serviceafdeling kan u ook helpen met het verkrijgen van een zendvergunning en het uitvoeren van een veldsterktemeting (site survey). Zodat u zekerheid heeft over de dekking op uw locaties. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde servicemedewerkers.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Waarom SMELT

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen.

SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen.

Onze partners en merken