Veldsterktemeting

SMELT is uw betrouwbare partner voor optimale netwerkdekking en betrouwbaarheid. Onze eigen serviceafdeling, gespecialiseerd in veldsterktemetingen, zorgt voor de perfecte netwerkdekking op uw locatie. We bieden een compleet pakket: van professionele metingen tot onderhoud en reparatie van uw netwerkapparatuur.

Ons deskundige team staat voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken via het onderstaande nummer, of neem contact op via het formulier op deze pagina.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Veldsterktemeting bij SMELT

Zekerheid dat u overal dekking heeft op uw locatie? Onze servicemedewerkers kunnen op uw locatie een veldsterktemeting uitvoeren. Zo weet u precies waar u wel, geen en beperkt bereik heeft. Wij raden een veldsterktemeting (site survey) altijd aan bij het inrichten van een spraak-, video- of datanetwerk. Geen meting verrichten, is vragen om dekkingsproblemen! Met een deskundige meting op locatie zet u de eerste stap in het realiseren van een betrouwbaar netwerk. Met de veldsterktemeting van SMELT krijgt u inzicht in waar de zogenoemde blind spots zich bevinden. En welke stoorzenders er zijn, zoals magnetrons, access points en draadloze camera's. Aan de hand van deze rapportage krijgt u van ons ook een advies over benodigde hardware, positionering van netwerkapparatuur en instellingen, zoals uitgezonden zendvermogens. Bij SMELT staan we altijd klaar om u als klant te helpen bij het verkrijgen van een efficiënt en betrouwbaar netwerk. Kies voor SMELT en wees verzekerd van een professionele veldsterktemeting en een efficiënt netwerkontwerp. Wilt u meer weten over onze servicediensten en hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via de telefoon op nummer +32 (0)3 36 135 36, wij helpen u graag verder.

Onze producten en diensten

Bij SMELT vindt u een breed assortiment aan portofoons, mobilofoons, pagers, bodycams en netwerkoplossingen van gerenommeerde merken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijpassende accessoires, zoals headsets, oortelefoons, handmicrofoons en koptelefoons. Onze serviceafdeling kan u ook helpen met het verkrijgen van een zendvergunning en het uitvoeren van een veldsterktemeting (site survey). Zodat u zekerheid heeft over de dekking op uw locaties. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde servicemedewerkers.

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Waarom SMELT

Waarom SMELT

SMELT staat voor eerlijk, merkonafhankelijk en deskundig advies en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze klanten kijken wij naar de communicatiebehoefte en wensen om zo de juiste oplossing te bieden. Dit maatwerk zit niet alleen in de apparatuur, maar ook in het netwerk, bereik (dekkingsgebied), eventuele accessoires, applicaties en/of koppelingen met andere systemen of processen.

SMELT staat voor een duidelijke open communicatie met eerlijke feedback, om zo tot een opbouwende en succesvolle samenwerking te komen. SMELT Europe levert producten en diensten door geheel het land. De gecertificeerde medewerkers van SMELT zijn altijd getraind in de laatste technieken en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast mag u van ons flexibiliteit verwachten. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning bij calamiteiten en binnen de evenementenbranche zijn we gewend en ingericht om snel te schakelen.

Onze partners en merken