Verhuur apparatuur

Wilt u tijdelijk gebruikmaken van een communicatiemiddel zoals portofoons, mobilofoons, pagers of bodycams? Dan zit u bij SMELT goed. Wij verhuren door het hele land communicatieoplossingen en daarbij verzorgen we transport, installatie en demontage van de gehuurde producten.

Ook verlenen we praktisch advies en service. Zo vinden we altijd een passende communicatieoplossing voor uw bedrijf of evenement.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Hoe Werkt Verhuur bij SMELT?

In talrijke situaties is het handig of noodzakelijk om portofoons, mobilofoons, pagers, bodycams of telefoons en tablets te huren. Bijvoorbeeld bij een jaarlijks evenement dat slechts een weekend in beslag neemt of tijdens een onverwacht drukke periode in uw winkel. Kosten kunnen ook een rol spelen, want huren van communicatiemiddelen is meestal goedkoper dan aanschaffen. In al deze situaties kan de verhuurservice van SMELT u de nodige flexibiliteit en maatwerk bieden. SMELT is uw betrouwbare partner voor het huren van communicatieapparatuur zoals portofoons en mobilofoons. Wij bieden zowel kleine als grote hoeveelheden aan voor verhuur in het hele land. Wij leveren producten van toonaangevende merken, zoals Motorola, Kenwood en iSafe Mobile. Zo bent u verzekerd van hoogwaardige apparatuur.

Ons streven is om voor elke situatie maatwerk te leveren. Dit omvat een scala aan opties voor naadloze communicatie. Naast het huren van portofoons en mobilofoons, verhuren we ook netwerkapparatuur, zoals repeaters, basisstations, randapparatuur, applicaties en megafoons. Daarnaast bedienen we de industriële sector met ons ATEX-gecertificeerde assortiment, bestaande uit explosieveilige ATEX-portofoons, ATEX-telefoons en ATEX-tablets. Ook leveren we hiervoor accessoires in diverse uitvoeringen. Kiest u voor SMELT als uw partner voor het huren van communicatieapparatuur, dan beschikt u altijd over de optimale oplossing voor uw communicatiebehoeften.

Waarom kiezen voor huren

Vaak is de huur van apparatuur gunstiger dan de aankoop ervan. Bij de aanschaf van apparatuur komen diverse kostenposten kijken, waaronder die voor een zendvergunning, het vervangen van batterijen, mogelijke reparaties en jaarlijks onderhoud. Deze kosten zijn bij huur meestal inbegrepen in de huurprijs of af te dekken met onze huurverzekering of aanvullende serviceovereenkomsten. De prijzen voor het huren van apparatuur hangen af van de gekozen huurperiode. U heeft de mogelijkheid om materialen te huren vanaf één dag tot aan meerdere weken of zelfs maanden. Bent u van plan om langer dan een jaar te huren? Dan bent u met leasing goedkoper uit. Ook dat is mogelijk bij SMELT. Kortom, huren is een veel gevallen flexibeler en voordeliger, waarbij u kunt rekenen op een optimale staat van de apparatuur zonder de zorg voor onderhoud en reparaties.

SMELT Uw betrouwbare partner in verhuur

SMELT is uw betrouwbare partner als het gaat om het huren van communicatieapparatuur. Met onze 20+ jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u voorzien van de beste apparatuur en service. Wij zetten ons in om uw huurervaring eenvoudig en zorgeloos te maken. Neem vandaag nog contact op met ons team voor een op maat gemaakte offerte, volledig afgestemd op uw individuele behoeften. SMELT staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit in communicatieoplossingen.

Ons verhuurassortiment

SMELT levert een breed verhuurassortiment van portofoons, mobilofoons, bodycams, netwerkoplossingen en megafoons. En van ATEX-producten, zoals ATEX-portofoons, ATEX-telefoons en ATEX-tablets. We maken gebruik van gerenommeerde merken, zoals Motorola, Kenwood en iSafe Mobile. Accessoires voor deze materialen bestaan onder andere uit headsets, oortelefoons, handmicrofoons, koptelefoons, draagtassen en riemen.

Verhuurdiensten

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Veelgestelde vragen

  • Bij het huren van apparatuur bij SMELT zijn diverse kosten inbegrepen, zoals die voor een zendvergunning, het vervangen van batterijen, mogelijke reparaties en jaarlijks onderhoud. Daarnaast bieden we huurverzekering en aanvullende serviceovereenkomsten aan om eventuele extra kosten te dekken.

  • U heeft de mogelijkheid om materialen te huren vanaf één dag tot aan meerdere weken of zelfs maanden. Bent u van plan om langer dan een jaar te huren? Dan bent u met leasing goedkoper uit. Ook dat is mogelijk bij SMELT.

  • Ja, SMELT biedt een breed scala aan accessoires voor gehuurde materialen. Denk bijvoorbeeld aan headsets, oortelefoons, handmicrofoons, koptelefoons, draagtassen en riemen. Deze zijn van gerenommeerde merken zoals Motorola, Kenwood en iSafe Mobile.

  • SMELT biedt communicatieapparatuur aan van toonaangevende merken zoals Motorola, Kenwood en iSafe Mobile. Of u nu op zoek bent naar portofoons, mobilofoons, bodycams, netwerkoplossingen of ATEX-producten, bij SMELT bent u verzekerd van hoogwaardige apparatuur van deze gerenommeerde merken.

Onze partners en merken