Huurprijzen

Bent u op zoek naar flexibele huuropties voor communicatiemiddelen zoals portofoons, mobilofoons, pagers of bodycams? Dan bent u bij SMELT aan het juiste adres. Wij bieden door het hele land concurrerende huurprijzen voor communicatieoplossingen en zorgen voor transport, installatie en demontage van de gehuurde producten.

Daarnaast bieden we praktisch advies en service, zodat u zoveel mogelijk uit uw investering kunt halen.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Welke verhuur prijzen hanteert SMELT?

Bij SMELT begrijpen we dat uw budget een essentiële factor is bij het in kaart brengen van uw tijdelijke communicatiebehoeften. Daarom bieden we zowel flexibele als competitieve huurprijzen aan die specifiek zijn afgestemd op uw unieke situatie en vereisten. Onze dynamische en transparante prijsstructuur kan naadloos aan uw behoeften voldoen. Ongeacht of u de apparatuur slechts voor een dag, een week, of zelfs een maand nodig heeft. Onze prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gekozen huurperiode, het specifieke type en aantal apparaten dat u nodig heeft, verzekering, haal & bezorgservice en aanvullende serviceovereenkomsten.

Wilt u langer dan een jaar over apparatuur beschikken? Dan is leasing een kostenefficiënte en flexibele optie. Met leasing geniet u van de voordelen van het gebruik van apparatuur, zonder de substantiële kosten van volledige aanschaf. Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om u meer gedetailleerde informatie te geven over onze lease- en huurprijzen. En begeleidt u bij het maken van de keuze die het beste bij u past. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een op maat gemaakte offerte die volledig is afgestemd op uw individuele vereisten. Bij SMELT zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige communicatieapparatuur tegen prijzen die respect hebben voor uw budget. Uw tevredenheid en het succes van uw communicatie-inspanningen zijn onze topprioriteit. Maak vandaag nog de keuze voor SMELT, waar we u kwaliteit, betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit garanderen.

Ons verhuur assortiment

Verhuurdiensten

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Veelgestelde vragen

  • Onze huurprijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gekozen huurperiode, het specifieke type en aantal apparaten dat u nodig heeft, verzekering, haal & bezorgservice en aanvullende serviceovereenkomsten.

  • Huren is ideaal voor kortere termijnen. Leasing adviseren we voor langere termijn behoeften, zoals langer dan een jaar. Met leasing kunt u genieten van de voordelen van het gebruik van de apparatuur, zonder de volledige aanschafkosten.

  • Ja, ons klantenserviceteam staat altijd klaar om u gedetailleerde informatie te geven over onze huurprijzen en u te begeleiden bij het maken van de beste keuze. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Onze partners en merken