Bezorgen & Halen Verhuur

Heeft u tijdelijk communicatiemiddelen zoals portofoons, mobilofoons, pagers of bodycams nodig en zoekt u daarbij een betrouwbare haal- en bezorgservice? SMELT is uw partner. Wij verhuren communicatieoplossingen door het hele land én verzorgen transport, installatie en demontage van de gehuurde producten.

Onze service is erop gericht om u een zorgeloze ervaring te bieden. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

+32 (0)3 36 135 36
Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Persoonlijk advies

Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.

Professionele serviceorganisatie

Support, onderhoud en reparatie.

Bezorgservice verhuur

Bij SMELT begrijpen we dat gemak en efficiëntie essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering. Daarom bieden we een uitgebreide haal- en bezorgservice voor onze huurproducten, zodat uw ervaring naadloos en moeiteloos is. Onze haal- en bezorgservice biedt u het ultieme gemak van het ontvangen en retourneren van gehuurde apparatuur op een locatie van uw keuze. Of het nu gaat om uw kantoor in Rotterdam, evenementenlocatie in Groningen of een andere voor u geschikte plek in Nederland; met onze betrouwbare service komt uw huurapparatuur veilig en op tijd aan.

Binnen deze service vallen het waarborgen van de levering en de terugname van de gehuurde apparatuur aan het einde van de huurperiode. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport en de logistiek. Zo kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf. Om gebruik te maken van onze haal- en bezorgservice, neemt u eenvoudigweg contact op met ons klantenserviceteam tijdens of voorafgaand aan het boeken van uw huurproducten. Wij regelen de rest. Bij SMELT zetten we ons in om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Met onze haal- en bezorgservice nemen we de stress en het gedoe van het transport van uw gehuurde apparatuur weg, waardoor uw verhuurervaring nog gemakkelijker en efficiënter wordt.

Ons verhuur assortiment

Verhuurdiensten

Contactformulier

Mocht u na uw bezoek aan onze website nog vragen hebben, meer informatie wensen, advies of een offerte willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Veelgestelde vragen

  • Onze haal- en bezorgservice zorgt ervoor dat u gehuurde apparatuur op een door u gekozen locatie ontvangt en retourneert. Dit omvat zowel de levering van de apparatuur aan het begin van de huurperiode als de terugname aan het einde.

  • Ja, dit kan in heel Nederland. Onze service zorgt voor een veilige en tijdige levering en ophaling.

  • Om gebruik te maken van onze service, neemt u contact op met ons klantenserviceteam tijdens of voorafgaand aan het boeken van uw huurproducten. Wij regelen vervolgens alles voor u.

  • Ja, de exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie en de hoeveelheid gehuurde apparatuur. Wilt u een gedetailleerd overzicht van de kosten op basis van uw specifieke behoeften? Neem dan rechtstreeks contact op met ons klantenserviceteam. Zij staan klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie en voor het beantwoorden van uw vragen.

Onze partners en merken